Nataos Key Nutrition

Cocoya Cooking

Zuiverheid, de kracht van Cocoya!

Extra Virgin kokosolie, voeding met verantwoorde verzadigde vetten en een hoog gehalte aan MCT’s


Kokosnoten zijn zeer voedzaam en rijk aan vezels, vitaminen en mineralen. De vetten in kokosolie verschillen echter cruciaal van de meeste andere verzadigde vetzuren: ze zijn opgebouwd uit middellange vetzuurketens, MCT’s (Medium Chain Triglyceriden). MCT’s zijn kleiner dan lange vetzuurketens waardoor ze gemakkelijker verteerbaar zijn en een grotere wateroplosbaarheid hebben. De opname van MCT’s leidt daarom niet tot de aanmaak van ongezonde lipoproteïnen maar worden direct gebruikt voor de energievoorziening van het lichaam. De middellange vetzuurketens uit kokosolie worden gemakkelijk verteerd en zijn niet afhankelijk van bepaalde verteringsfactoren.

Cocoya Cooking is een biologische Extra Virgin kokosoliën van zeer hoge kwaliteit met een hoog gehalte aan MCT’s waaronder laurinezuur en caprylzuur. In onze hedendaagse, westerse voedingswijze zijn veel producten samengesteld uit stoffen zonder alle authentieke nutriënten. Vaak worden oliën geraffineerd, gehydrogeneerd, gefractioneerd, gedeodoriseerd en geëmulgeerd. Door hydrogenatie van plantaardige oliën kunnen er transvetzuren ontstaan, vetten die niet goed zijn voor de gezondheid. Het is dus belangrijk om te kiezen voor niet-bewerkte oliën.

Cocoya Cooking is onttrokken aan verse kokosmelk, die door centrifuge gescheiden wordt van de melkemulsie. Dit gebeurt zonder het gebruik van warmte of chemicaliën. 
Cocoya Cooking is een Extra Virgin kokosolie, met een iets grove structuur die uitermate geschikt is om te koken, bakken, braden en frituren. De olie blijft stabiel, ook bij hoge temperaturen en bevat geen cholesterol. Bij een temperatuur onder de 25°C zal de olie de vaste vorm van kokosboter aannemen.

Proef het verschil, voel het verschil,
Cocoya maakt het verschil!


Waarom kiezen voor Cocoya Cooking?
Gebruik van verse, biologische, zongerijpte kokosnoten
• Kiest voor het juiste productieproces, onmiddellijk
   verpakt in glas met de beste smaak
• Extractie via centrifuge en niet via verhitting
• Geen gebruik van chemicaliën of ontgeuring
• Mooie witte textuur uitermate geschikt om met te koken


Aanbevolen dosis
U kunt de olie gebruiken om te bakken, braden en frituren of ze kan ook genuttigd worden recht uit de lepel of in een drankje.

Inhoud
Cocoya Cooking wordt aangeboden in een glazen pot van 350 ml en 800 ml.

Samenstelling
Ingrediënten: 100% pure , biologische, extra vergin kokosolie.
Van gegarandeerd biologische teelt, BE-BIO-02.
VOEDINGSWAARDE Per 100 g Per 15 ML ( 1 Soepl.)
Energie 800 Kcal/3333 kJ 120 kcal/500 kJ
Vetten 93,33 g 14 g
Waarvan verzadigde vetten 86,67 g 13 g
Koolhydraten 0 g 0 g
Waarvan Suikers 0 g 0 g
Eiwitten 0 g 0 g
Zout 0 g 0 g
Polyonverzadigde 1 g 0,15 g
Mono-onverzadigde 5,67 g 0,85 g
 
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :