Vitaminen & Mineralen

Liquid Calcium Magnesium

Gezonde tanden, spieren en beenderen in een gezond lichaam.

Spelen botontkalking (osteoporose), spierverzwakkingen of broze tanden je parten, dan heeft je lichaam behoefte aan een grotere toevoer van calcium en magnesium. Zowel kinderen als volwassen hebben deze mineralen nodig. Vooral opgroeiende kinderen moeten voldoende calcium innemen. Hierdoor zullen ze minder snel tandbederf en botbreuken oplopen. Vanaf 50 jaar neemt de calcium (kalk) hoeveelheid in de beenderen af. De botten verliezen hun stevigheid en breken gemakkelijker. Ook zwangere vrouwen hebben een grotere behoefte aan calcium en magnesium omdat de baby een deel van de ingenomen mineralen gebruikt. 

Liquid Calcium Magnesium zorgt voor een optimale opname van calcium dankzij de combinatie met magnesium en vitamine D. Het heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van onze botten, tanden en spieren. Liquid Calcium Magnesium bevat naast calcium ook magnesium en vitamine D. Deze drie elementen voeren een wisselwerking op elkaar uit. Een absorptie van calcium is enkel mogelijk als je lichaam over voldoende magnesium beschikt en omgekeerd. De opname en het gebruik door je lichaam van calcium kan ook enkel maar in de aanwezigheid van vitamine D, terwijl calcium eveneens noodzakelijk is voor het opnemen van vitamine D. Liquid Calcium Magnesium bevat bijgevolg de ideale samenstelling om onze beenderen en spieren in goede conditie te houden. Kinderen die een allergie vertonen tegen zuivelproducten, kunnen hun calcium en magnesiumbehoeften halen uit Liquid Calcium Magnesium.

Aanbevolen dosis

1 eetlepel (15 ml) per dag bij de maaltijd.

Inhoud

Liquid Calcium Magnesium wordt aangeboden als een vloeistof in donkerbruine glazen flessen van 480 ml.

Samenstelling

calciumcitraat, magnesiumcitraat, vitamine D.

 
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :