Vitaminen & Mineralen

All-in-one Plus / Multiple Vitamin Mineral

Pure energie in een zuiver lichaam

Het wordt steeds moeilijker om gezond te eten! Ons voedsel bevat veel te weinig vitaminen en mineralen omdat onze bodem verarmd is aan nutriënten. Daarbij besmetten een grote hoe- veelheid voedseladditieven, pesticiden en herbiciden onze voeding. Onze Westerse, jachtige manier van leven leidt onvermijdelijk tot slechte gewoontes: stress, snelle kant-en-klare maaltijden, alcoholgebruik, roken, weinig lichaamsbeweging… Bovendien ademen we dagelijks vervuilde lucht in. Dat alles creëert een vicieuze cirkel van een steeds terugkerende vermoeidheid en burn-outgevoel.
Wie stapt nog zonder extra vitaminen, mineralen en aminozuren fi t door het leven?

‘All in one Plus’ Liquid levert meervoudige vitaminen, mineralen, aminozuren en kruiden in één product. Dankzij hun optimale verhouding beïnvloeden de nutriënten elkaar positief. Daarbij is ‘All in one Plus’ vloeibaar waardoor het absorptievermogen door het lichaam veel beter is dan in tabletvorm. De specifi eke kruidencombinatie voert schadelijke stoffen uit het lichaam af. ‘All in one Vitamin/Mineral’ vormt de ideale combinatie om het lichaam zuiver te houden. Het stelt het lichaam in staat om weerstand te bieden aan elke vorm van moderne belasting. Hierdoor sta je weer energiek in het leven en verdwijnen de aanvallen van vermoeidheid. Een weldaad voor lichaam en geest.

Aanbevolen dosis

1 maatje (7,5 ml) per dag of zoals aanbevolen.

Inhoud

‘All in one Plus’ wordt aangeboden als een vloeistof in donkerbruine glazen flessen van 480 ml.

 
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :