[ terug ]
 
 

Het ene vet is het ander niet.

In onze hedendaagse, westerse voedingswijze zijn veel producten samengesteld uit stoffen zonder alle authentieke nutriënten. Vaak worden oliën geraffineerd, gehydrogeneerd, gefractioneerd, gedeodoriseerd en geëmulgeerd. Door hydrogenatie van plantaardige oliën kunnen er transvetzuren ontstaan, vetten die niet goed zijn voor de gezondheid. Het is dus belangrijk om te kiezen voor niet-bewerkte oliën.

Waarom essentiële vetten?

De twee essentiële vetzuren die we uit onze voeding moeten halen, zijn omega-3 en omega-6.
Ze zijn belangrijk voor een gezond leven, in het bijzonder ALA, EPA en DHA. Alfa-linoleenzuur draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en hersenfunctie. Daarnaast zijn EPA en DHA van belang voor de normale werking van het hart. U zult het merken: de essentiële vetten omega-3 en omega-6 kunnen van essentieel belang zijn in het leven.

Ojibwa/De Roeck is vooral gekend als expert omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen Onze biologische oliën worden mechanisch geperst onder de juiste omstandigheden: lage temperatuur, licht en zuurstofvrij. Daarnaast worden de oliën constant gekoeld en uitsluitend verpakt in donkerbruine glazen
flessen met een extra licht afschermende kartonnen doos eromheen. Dit is de beste manier om de kwaliteit van de olie te kunnen handhaven.

Graag bieden wij u een brede waaier aan van de meest exclusieve en allerbeste vetzuurpreparaten
Zowel de onverzadigde vetzuren omega 3 -6–7-9 als de juiste verzadigde vetzuren, van plantaardige oorsprong, hoog in MCT's zoals kokosolie.
  
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :